Gratis frakt over 999 nok
Outlet! Outlet! Outlet! Outlet! Outlet! Outlet!

Om Skapemer.no

Skapemer

Skapamer ble etablert i 2010 med formål å spre skaperglede ved å tilby en verden med håndverk-, hobby- og kunstnermateriale online til uslåelige priser. 

Vi har alt for deg som elsker å skape, uansett om det handler om å lage noe sammen med barna, utvikle din egen kunstneriske side, prøve en ny hobby, fikse i hjemmet eller lage dekorasjoner til en høytid

Vi har som ambisjon å være heldekkende når det kommer til produkter for eget skaperverk og vi tar gjerne i mot tips på nye produkter vi kan legge til sortimentet vårt.

Trygg e-handel

Skapemer.no er sertifisert av Trygg e-handel, noe som betyr at du kan føle deg trygg og sikker når du handler av oss. Oppgaven til Trygg e-handel er å beskytte deg som forbruker og det er bare stabile og seriøse e-butikker som kan bli sertifisert. For å lese, mer om trygg E-handel og dine rettigheter som forbruker, kan du besøke www.tryggehandel.se

Sertifikatet vårt finner du her.

trygg-ehandel.png

Skapemer.no drives av Skapamer e-handel Norden AB (Org. nr: 556795-1164) som ble grunnlagt høsten 2009.I 2019 ble Skapamer en del av Aller Media.

Post og Leveringsadresse 

(merk at vi dessverre ikke har mulighet til å ta i mot kunder på lageret vårt):

Skapamer e-handel Norden AB
Karpalundsvägen 39
291 61 Kristianstad
Tel: 044-590 71 70

Selskapet har F-skattsattest

Ønsker du nyheter, inspirasjon og gode rabatter? Skriv inn e-postadressen din nedenfor, slik at du ikke går glipp av noe!