Personvernspolicy

Personvernspolicy

Skapemers personvernspolicy nedenfor beskriver hvordan dine personlige data blir håndtert av oss.Når du besøker nettsiden vår, kjøper våre varer eller tjenester eller kontakter oss for informasjon eller service, samler vi inn og behandler personlig informasjon om deg. Personlig data er informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en person. Vi behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende databeskyttelsesforskrift.

1. Hvilke personlige data samler Skapemer inn om deg og hvorfor?

Formålet med vår lagring og behandling av dine personopplysninger inkluderer blant annet:

  • Oppfylle vår forpliktelse til deg som kunde, for eksempel gjennomføring av kjøp, leveranser, fakturering og å gi support

  • Følge gjeldende lovgivning, for eksempel regnskapslover

  • Muliggjøre kundeservice, som for eksempel å svare på spørsmål og rette feil informasjon

  • Sende informasjon til deg om våre varer og tjenester per post, e-post, SMS / MMS og telefon

  • Gi deg relevant informasjon og tilpassede tilbud i nyhetsbrev og på nettet basert på dine tidligere kjøp eller bruk av våre kanaler

  • Vurdere hvilke betalingsmetoder vi kan tilby deg, for eksempel gjennom kredittvurderinger

  • Utvikling av vårt kundetilbud og funksjoner gjennom analyse av bruken av nettsiden

  • Forhindre svindel og utføre risikohåndtering

1.1. Oversikt over personopplysningsbehandlinger

Formål

 

Hensikt

 

Kategori av personopplysninger

Rettslig grunnlag

Lagringstid

Kjøp / Bestilling

Slik at vi kan oppfylle vår part av kjøp eller bestilling

Navn
Personnummer

Organisasjonsnummer
Adresse
Telefonnummer
E-postadresse
Kredittopplysning
Betalingsinformasjon
Betalingshistorikk
Kjøpsinformasjon

IP-adresse

Informasjon om din bruk av vår nettside

Innsamlingen skjer for at vi skal kunne oppfylle vår forpliktelse i henhold til kjøpsavtalen og levere bestilte / kjøpte produkter. Blir informasjonen ikke gitt, vil vi dessverre ikke kunne håndtere et kjøp / ordre

For å oppfylle kjøp og levering og betaling. Dataene lagres også for å kunne følge reklamasjons- eller garantitidene som er spesifisert for hvert spesifikt produkt.

Kundeservice

For t vi skal kunne ta imot og håndtere saker via telefon, post eller e-post samt sosiale medier, som handler om din bestilling/kjøp

Navn
Personnummer
Adresse
Telefonnummer
E-postadresse
Ordrenummer
Kjøpsinformasjon
Tidligere korrespondanse
Opplysninger om tid for kjøp/bestilling
Opplysninger om reklamasjoner

Egen interesse for begge parter for å kunne håndtere spørsmål om din bestilling / kjøp. Også for egen interesse ved spørsmål om oss eller våre produkter og tjenester.

Til deres kundeserviceærende av oss eller deg anses som avsluttet og deretter i 2 år.

Rettslig forpliktelse

For at vi skal kunne oppfylle bedriftens lovlige forpliktelser.

Navn
Personnummer
Adresse
Telefonnummer
E-postadresse
Kredittopplysning
Betalingsinformasjon
Betalingshistorikk
Kjøpsinformasjon

Fakturaopplysninger

Juridiske krav for å oppfylle selskapets juridiske ansvar.

Så lenge vi er pålagt av gjeldende lov å lagre dataene

Interesseavveining

Markedsføring

Navn

E-postadresse

Postadresse

Telefonnummer

Cookies

 

Berettiget interesse. Behandlingen er nødvendig for å imøtekomme vår berettigede interesse for å formidle personlig og relevant informasjon og tilbud til deg

I 24 måneder etter siste kjøp eller svar på direkte markedsføring, du kan velge å avslutte direkte markedsføring før det

Berettiget interesse

Forhindre svindel og risikohåndtering

Navn

Adresse

E-postadresse

Telefonnummer

Ordrenummerq

Betalingsmåte

Ordreinformasjon

IP-adresse

 

Rettslig forpliktelse

Så lenge saken krever det. Blir saken håndtert av politi, overleveres nødvendig informasjon til politiet for rettslig pågang, forsvar og fullending av saken.

Om du velger å skrive en anmeldelse om våre produkter eller laste opp et bilde av noen av produktene våre, blir disse dataene (som kan inneholde personlig informasjon om deg) og ditt navn og e-postadresse lagret til du kontakter oss og ber oss om å slette disse dataene.En del av behandlingen av personopplysninger som vi utfører er basert på en såkalt interesseavveining. Dette gjelder for eksempel behandlingen vi utfører av din postadresse, e-postadresse, cookies og ditt telefonnummer for å sende tilbud til deg om våre varer og tjenester via for eksempel e-post eller nettet. Du kan når som helst velge å velge bort slike utsendelser via en lenke eller instruksjoner i tilbudsmeldingen eller ved å kontakte oss.

2. Hva er personlige data og hva er en behandlingen av personlige data?

Personlige data er informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en person. I tillegg til personnummer, kan annen informasjon som adresse, telefonnummer eller e-postadresse også betraktes som personlige data. Innhold i brev eller e-post kan være personlige data om det kan lede til identifisering av en person.

3. Hvem er ansvarlige for de personlige data vi samler inn?

Ansvarlig for personlige data er Netray AB, org nr. 923 460 551  

4. Fra hvilke kilder vi henter dine personopplysninger?

Utover fra de opplysninger du selv gir oss, kan det være andre kilder (tredjepart) som vi samler inn informasjon fra, avhengig av betalingsmetode eller leveringsadresse. Når du betaler med faktura, blir informasjon samlet inn fra et kredittselskap eller bank. Vi kan også samle informasjon fra offentlige data om din adresse som en forsikring om at vi har mottatt riktig adresse eller telefonnummer. 

5. Hvem kan vi dele dine personlige data med?

Vi vil dele noe av din personlige informasjon med distribusjonspartnere for å fullføre og levere en bestilling. I tilfeller hvor vi lar våre produktleverandører levere, vil disse dataene også bli delt. Visse data kan deles med leverandører av kort- og kommunikasjonstjenester, selskaper i vår bedriftsgruppe og andre samarbeidspartnere for å oppfylle vår forpliktelse til deg som kunde. Hvis du velger å anmelde eller laste opp et bilde av noen av våre produkter, kan vi publisere og dele denne informasjonen på vår nettside og andre kanaler som kontrolleres av oss. Ingen informasjon vil bli solgt til tredjepart. Om du søker om kreditt når du kjøper et produkt eller en tjeneste, kan informasjonen din bli gitt til kredittselskaper. Vi kan overføre dine personopplysninger til land utenfor EU / EØS om noen av våre leverandører eller partnere er lokalisert der. Om personopplysninger blir overført til land utenfor EU / EØS, vil vi ta skritt for å sikre at personopplysninger forblir beskyttet og i tillegg ta de nødvendige tiltak som kreves for å lovlig overføre personopplysninger til land utenfor EU / EØS.

6. Om Cookies

Vi bruker cookies, som er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din. Cookies brukes til å tilpasse nettsiden til besøkende, for å effektivisere våre tjenester, for å holde oversikt over varene som er lagt til i handlekurven, for å holde rede på hvilke sider du har besøkt og for å tilpasse tilbud og annonser. For at siden skal fungere bra, må du ha cookies aktivert i nettleseren din. Du kan blokkere nettsiden vår fra å lagre cookies på datamaskinen din via innstillinger i nettleseren, men da kan du ikke handle hos oss. Nettleseren lar deg også slette tidligere lagrede cookies. Se nettleserens hjelpeseksjon for mer informasjon om hvordan du kan tilpasse bruken av cookies på datamaskinen din.

I de cookies vi bruker lagres kun nettsidedata, for eksempel hvilke produkter du har i handlekurven din, og pseudonymiserte data, for eksempel et automatisk tildelt identifikasjonsnummer. Data som ditt navn, IP-adresse eller andre lignende personopplysninger lagres ikke i cookies.

6.1. Cookies fra tredjepart

Noen av våre analyse- og reklamepartnere plasserer også cookies på datamaskinen din. Hensikten er delvis å kunne analysere bruken av nettsiden vår for å forbedre tjenestene våre gjennom analysepartnere, og delvis for å kunne vise deg annonser som best samsvarer med dine interesser gjennom annonseringspartnere. Hvis du kun vil akseptere våre cookies, men ikke de fra våre leverandører og samarbeidspartnere, kan du endre innstillingen i nettleseren din til "Blokker tredjeparts cookies".

 6.2. Webanalyse

For å analysere bruken av nettside, brukes Google Analytics fra Google Inc. som plasserer cookies på nettsidebrukerens datamaskin. Informasjon som er sammenkoblet ved hjelp av dem, blir som regel overført til Googles servere i USA og lagres der. Du kan forhindre registrering av informasjon om din bruk av nettstedet ved å bruke en nettleserplugin som du finner gjennom denne lenken: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

6.3. Remarketing

For å tilpasse hvilke annonser som vises for deg på nettet, bruker vi såkalt remarketing. Dette betyr at vi videreformidler informasjon om hvilke sider våre besøkende har besøkt på vår nettside til våre annonseringspartnere, og gjennom dem tilpasser vi annonsering for nettsiden vår på internett. Målet er å øke relevansen i vår markedsføring. Følgende selskaper brukes til retargeting:

  • Doubleclick by Google, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (https://www.google.com/intl/se/policies/technologies/ads/ ).

  • Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (https://www.facebook.com/about/privacy),

  • Bing Ads by Microsoft, USA, (https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/microsoft-bing-ads-privacy-policy).

6.4. Logging

Ved hver sidevisning av nettsiden vår lagres data som dato og klokkeslett, navnet på siden, IP-adresse, nettlesernavn og refererende URL. Disse dataene lagres i serverloggfiler som slettes etter 10 dager. Dataene lagres også i databasefiler der IP-adresse og nettlesernavn lagres i pseudonymisert format. Disse dataene brukes til å oppdage feil, forhindre overbelastning og blir analysert for å forbedre serverne våre.

Hvis du trenger hjelp til å aktivere nettleserens støtte for cookies eller hvis du har spørsmål om vår bruk av cookies, kan du kontakte oss på e-post: [email protected]

7. Lagringstid

Lagringstiden angis i tabellen over i henhold til spesifikt tilfelle. Generelt lagres dine personopplysninger kun så lenge det er nødvendig og er i din egen interesse, for eksempel lagringstid for reklamasjoner eller garantitid. 

8. Hvilke rettigheter har du som registrert?

Du har rett til å få tilgang til dine personlige data og be om et utdrag om hvordan vi behandler dataene dine og til hvilke mottakere dataene har eller vil bli utlevert. Skriftlig signert forespørsel om dette sendes til personopplysningsansvarliges postadresse.

Du har alltid rett til å få feilaktige eller misvisende personopplysninger korrigert. Du har rett til å slette personopplysninger som ikke lenger er nødvendig for dets formål (irrelevante data). Vi forbeholder oss imidlertid retten til å oppbevare data som vi er pålagt ved lov (for eksempel regnskapsloven) å oppbevare, eller som vi må beholde i samsvar med gjeldende avtaler med deg for å oppfylle våre avtaleforpliktelser. Du har rett til dataportabilitet, noe som betyr at du under visse forutsetninger har rett til å få ut dine personopplysninger i et strukturert og maskinlesbart format som du kan overlate til en annen personopplysningsansvarlig. Du har rett til å innvende mot behandling av personopplysninger utført ved hjelp av en interesseavveining. Du har rett til å sende inn klager angående behandlingen av dine personopplysninger til den relevante tilsynsmyndigheten, Datatilsynet (den forestående personvernvernmyndigheten).

Når du ber om ovennevnte punkter, vil vi be om ID-verifisering for å sikre at informasjonen blir gitt riktig, og at kun bare sendes til ID-verifisert adresse eller e-postadresse.

9. Klager

Hvis du ønsker å innvende eller komme med en klage på vår behandling, kan du kontakte oss eller den relevante tilsynsmyndigheten, som er Datatilsynet / personvernvern.

10. Hvordan kontakter du oss enklest ved spørsmål om datasikkerhet?

Har du spørsmål eller vil komme i kontakt med oss med datasikkerhetspørsmål så kontakter du oss lettestVia epost på: 

[email protected]

Via telefon på: 044 590 71 70
 
Via brev til: Netray AB, Karpalundsvägen 39, 291 61 Kristianstad